Werken bij Boom Builds

Boom Builds is een start-up in de bouwsector en bouwt ecosystemen door middel van regeneratieve principes, crowd-intelligence en vooruitstrevende, maakbare oplossingen. Bij Boom Builds komen architecten, ontwikkelaars, bouwers en bewoners samen om maximale waarde toe te voegen aan een gebouwde omgeving.

Je moet wél bij Boom Builds komen werken als je structuur kan aanbrengen en het leuk vindt om hard te werken. Je moet niet bij Boom Builds komen werken als je niet zelf initiatieven kan nemen.

Rickwin Huisman
Rickwin Huisman
Founder
  • Hoofdkantoor in Amersfoort
  • Actief in 3 landen
  • 4 werknemers
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • 0% / 100%

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De komende jaren gaat Boom Builds investeren in de start-up. Ze hebben een aantal grote projecten in uitvoer een aantocht, waarvoor ze een grote Europese subsidie opgehaald hebben om het bedrijf verder op te bouwen tot Europese voorloper in de sector. Om deze ambitieuze projecten te realiseren heeft Boom Builds mensen nodig die van een uitdaging houden. Binnen onze ambities is veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en richting te geven aan je groeipad.

Waarom werken bij Boom Builds

Rickwin Huisman
Rickwin Huisman
Founding Partner

Als gedreven verbeteraar kwam ik in contact met mijn medeoprichters. Vanwege de gedeelde passie voor een betere wereld en de gezellige maar gedreven werksfeer, zit ik bij Boom Builds helemaal op mijn plek.

Banen bij Boom Builds

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging voor Boom Builds is om de meeste innovatieve projecten binnen tijd, budget en kwaliteit op te leveren. Hierbij werken we samen met allerlei soorten mensen.

‘Een erkend platform worden voor de realisatie van vooruitstrevende, klimaatpositieve, architectonische woonwijken in Europese landen.’

Boom Builds