Werken bij Bohemian Birds

Bohemian Birds organiseert al ruim zeven jaar op maat gemaakte lustrumreizen voor studentenverenigingen en bedrijven over de gehele wereld. Samen met een gepassioneerd team ontzorgt Bohemian Birds hun klanten en helpen ze iedereen graag met het afstrepen van zijn of haar bucketlist.

“ Je moet niet bij Bohemian Birds komen werken als je op zoek bent naar een eentonige werkomgeving en niet om kunt gaan met stressvolle situaties. Je moet wel bij Bohemian Birds komen werken als je op zoek bent naar een gezellige werkomgeving, waar je samen met een jong team aan de slag gaat om de vetste reizen te organiseren! ”

Amber
Reisspecialist Europa
  • Kantoor in Amsterdam
  • Wereldwijd actief
  • 30 werknemers in Nederland
  • 35 werknemers wereldwijd
  • 85% / 15%
  • Gem. leeftijd 26 jaar
  • Informeel
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Door het groeien van Bohemian Birds ontstaan er ook voor de werknemers steeds meer doorgroeimogelijkheden. Er is ruimte voor eigen ideeën en er zijn elke dag verschillende situaties waar je veel van leert!

Waarom werken bij Bohemian Birds

Dani
Dani
Reisspecialist Latijns-Amerika

Mijn eigen dispuut ging een reis boeken en daardoor ben ik in aanraking gekomen met Bohemian Birds. Na een stageperiode van een half jaar kreeg ik de kans om langer te blijven en die kans heb ik met beide handen gepakt!

Niek van Wieringen
Niek van Wieringen
CEO

Na een aantal jaren binnen de FMCG en corporates gewerkt te hebben, was het tijd voor deze mooie stap in de reisindustrie. Ik ben bij Bohemian Birds gaan werken door de gigantische ambitie en ondernemende mentaliteit binnen deze scale up. Een mooie uitdaging met zowel strategische als operationele uitdagingen.

Alexander Smaal
Alexander Smaal
Travel Specialist Latijns-Amerika

Ik was net afgestudeerd en had een aantal lange reizen door Latijns-Amerika achter de rug. Ik kwam via een vriend terecht bij Bohemian Birds, waar ik van mijn passie voor Latijns-Amerika mijn werk kon maken. Het tot in detail organiseren van gave reizen en het internationale contact met zo'n leuk team, sloot erg goed bij mij als persoon aan, waardoor ik het zeker wist: hier wil ik werken!

Banen bij Bohemian Birds

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Zoveel mogelijk klanten ervan overtuigen dat boeken bij Bohemian Birds een grote meerwaarde heeft.

‘Zoveel mogelijk reizigers ontzorgen en voorzien van een unieke reis met hoogwaardige bucketlist activiteiten!’

Bohemian Birds