Werken bij Boer & Croon

Organisatie Boer & Croon biedt een breed palet aan managementoplossingen, zowel interim als vast, zowel ervaren leiderschap als jong talent. Management Solutions bestaat o.a. uit meer dan 65 Young Executives en Managers en zij vormen een bijzondere groep van talenten met uitzonderlijke kwaliteiten. Zij worden veelal de managers en ondernemers van de toekomst genoemd. Voor hun opdrachtgevers zijn zij van grote toegevoegde waarde, ze zijn snel inzetbaar in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde afgestudeerde academici verbinden zich aan Boer & Croon om zichzelf door middel van een uitgebreid ontwikkelprogramma versneld te ontwikkelen tot top manager. Zij zijn actief in projecten of in de lijn en zijn gewild om organisaties van onderaf in beweging te krijgen.

Corona-update
Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus worden er op dit moment geen sollicitatiegesprekken gevoerd. In de tussentijd is het wel mogelijk een ‘virtuele koffiedate’ te doen met één van onze Young Executives of Managers, zodat je alvast een concreter beeld krijgt van de functie(s). Daarna wordt besproken hoe een eventuele vervolgprocedure kan worden ingericht. Wanneer je vragen hebt kan je contact opnemen via recruitment@boercroon.nl

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Wereldwijd actief
  • 48% / 52%
  • Gem. leeftijd 36 jaar
  • 75 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er heerst een platte cultuur bij Boer & Croon waar iedereen graag met elkaar meedenkt. Voor alle lagen is er een Management Development Programma inclusief coaching en intervisie. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer er ruimte is voor een eigen invulling van dit programma. Ook kun je ervoor kiezen om je te specialiseren. Dit kan bijvoorbeeld in Finance & Technology, Customer Excellence of Operational Excellence.

Waarom werken bij Boer & Croon

Simone Ebbe
Simone Ebbe
Business Manager

In december 2017 werd ik benaderd door mijn collega Francijn Steffelaar voor de functie als Management Assistent ter ondersteuning voor de partners in de zorg. Mijn affiniteit met zorg in de combinatie met mijn drive om door te groeien binnen deze business maakte waarom ik bij Boer & Croon wilde komen werken. Sinds oktober 2019 heb ik de overstap naar Business Manager gemaakt. Met deze promotie laat Boer & Croon zien dat ze de ontwikkeling van de medewerkers belangrijk vindt. De coaching on the job en de connectie met alle collega’s maakt het voor mij waarom ik de komende jaren nog graag onderdeel uit blijf maken van Boer & Croon.

Rick Buter
Rick Buter
Young Executive

Ik zocht een afwisselende baan waarin ik de mogelijkheid krijg organisaties te helpen zichzelf te verbeteren, brede werkervaring op kan doen en uitgedaagd word om mijzelf te ontwikkelen. Het Management Development programma van Boer & Croon biedt mij deze mooie combi van professionele en persoonlijke groei. Daarnaast inspireert het mij om onderdeel uit te maken van een jonge, enthousiaste, ambitieuze groep collega’s.

Pim van Asperen
Pim van Asperen
Manager

De perfecte combinatie van denken vanuit consultancy en doen vanuit lijnfuncties worden gecombineerd in het werk bij Boer & Croon. Daarnaast biedt de totale openheid van mensen, ruimte voor ondernemerschap en focus op ontwikkeling de kans om je snel te ontwikkelen en veel verantwoordelijkheid te krijgen. Dat samen met de verscheidenheid aan opdrachten binnen verschillende sectoren, samen met de fantastische collega's die houden van een borrel (ook in het weekend), waren voor mij de doorslaggevende factoren om hier te solliciteren als Young Executive en door te stromen naar Manager.

Akshay Bakas
Akshay Bakas
Young Executive

Aan het einde van mijn studietijd was ik op zoek naar een mooie organisatie waar ik mijn loopbaan kon starten. Ik vond het hierbij belangrijk dat ik naast uitdaging mijzelf ook kon blijven ontwikkelen. Bij Boer & Croon staat ontwikkeling centraal en krijg je ook de kans om impact te maken. Dat sprak mij heel erg aan!

Malou van der Pal
Malou van der Pal
Manager

De kern van de Managers-propositie bij Boer & Croon spreekt mij aan, omdat we opereren van binnenuit organisaties op het snijvlak van strategie en operatie. Met onze ervaring in complexe omgevingen, resulteert dit in een hoge realisatiekracht. Zo kunnen we échte impact maken bij onze klanten. Die can-do mentaliteit is ook te merken in de samenwerking onderling. Een energieke club mensen, met veel ervaring, know-how en die de klant centraal wil zetten in haar aanpak.

Alissa Haasjes
Alissa Haasjes
Adviseur Recruitment & HR

In mijn vorige functie was ik voornamelijk operationeel bezig met Recruitment. Binnen Boer & Croon krijg ik de kans om met veel vrijheid en vertrouwen de groeiambitie te verwezenlijken. Dit maakt dat deze functie een mooie combi is van strategie en operatie, omdat het voeren van gesprekken mij nog altijd veel energie geeft. Naast Recruitment zet ik ook HR brede projecten op, zoals onboarding.

Banen bij Boer & Croon

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Boer & Croon is oplossingen leveren voor management vraagstukken. Daarbij zoeken we het juiste perspectief om het beste resultaat te garanderen. We denken kritisch mee in de samenwerking en we zetten stevig aan om kansen te benutten. We sturen altijd op het resultaat; we investeren in mensen en onze netwerken.

‘Samen resultaat boeken door kritisch denken en ondernemend handelen. In de balans toont zich de meester.’

Boer & Croon