Werken bij Boer & Croon

Boer & Croon is een managementbureau voor ervaren leiders en jong talent. De organisatie biedt een breed palet aan managementoplossingen: Interim Management, Executive Search en Management Solutions. Management Solutions bestaat uit ruim 70 Young Executives en Managers: zij vormen een bijzondere groep van talenten die veelal de managers en ondernemers van de toekomst genoemd worden. De dienstverlening van Boer & Croon is gekoppeld aan een Management Development Programma dat onze kernwaarden – verbindend, resultaatgericht, dynamisch en kritisch – versterkt en aansluit bij de vraag van de opdrachtgevers. Voor hen zijn onze Young Executives en Managers van grote toegevoegde waarde. Ze zijn snel inzetbaar in uiteenlopende organisaties en gericht op resultaat. Daarnaast geloven ze in maatwerk. Een opdrachtgever zoekt niet alleen naar bepaalde kennis, maar net zo goed naar een type persoonlijkheid. Boer & Croon selecteert op beide aspecten.

“ Je moet níet bij Boer & Croon gaan werken als je bang bent om jezelf in het diepe te gooien en de confrontatie aan te gaan met jezelf. Je moet wél bij Boer & Croon komen werken als je lef hebt om veel verantwoordelijkheid te krijgen en écht impact te maken. ”

Alissa Haasjes
Corporate Recruiter
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Internationaal actief
  • 52% / 48%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  • 100 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er heerst een platte cultuur bij Boer & Croon waar iedereen graag met elkaar meedenkt. Voor alle lagen is er een Management Development Programma inclusief coaching en intervisie. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer er ruimte is voor een eigen invulling van dit programma. Ook kun je ervoor kiezen om je te specialiseren. Dit kan bijvoorbeeld in Finance & Technology, Customer Excellence of Operational Excellence.

Waarom werken bij Boer & Croon

Sabine Ebbing
Sabine Ebbing
Young Executive

Hiervoor was ik werkzaam als accountmanager bij een medisch bedrijf en kwam er achter dat ik meer opzoek was naar een baan met inhoudelijker werk en oog voor persoonlijke ontwikkeling. Boer & Croon biedt dit beide aan wat mij erg aansprak. Je kan op allerlei verschillende opdrachten terecht komen in diverse sectoren, dit leek mij erg uitdagend en leerzaam. Zodoende heb ik de switch gemaakt waar ik geen spijt van heb!

Pim van Asperen
Pim van Asperen
Manager

De perfecte combinatie van denken vanuit consultancy en doen vanuit lijnfuncties worden gecombineerd in het werk bij Boer & Croon. Daarnaast biedt de totale openheid van mensen, ruimte voor ondernemerschap en focus op ontwikkeling de kans om je snel te ontwikkelen en veel verantwoordelijkheid te krijgen. Dat samen met de verscheidenheid aan opdrachten binnen verschillende sectoren, samen met de fantastische collega's die houden van een borrel (ook in het weekend), waren voor mij de doorslaggevende factoren om hier te solliciteren als Young Executive en door te stromen naar Manager.

Akshay Bakas
Akshay Bakas
Young Executive

Aan het einde van mijn studietijd was ik op zoek naar een mooie organisatie waar ik mijn loopbaan kon starten. Ik vond het hierbij belangrijk dat ik naast uitdaging mijzelf ook kon blijven ontwikkelen. Bij Boer & Croon staat ontwikkeling centraal en krijg je ook de kans om impact te maken. Dat sprak mij heel erg aan!

Alissa Haasjes
Alissa Haasjes
HR Business Partner

Omdat ik al snel doorkreeg dat Boer & Croon een organisatie is die zich in een interessante fase bevindt. We zijn enorm groeiende en dat brengt veel mooie kansen met zich mee. Niets bleek minder waar! Ik ben begonnen als Corporate Recruiter en inmiddels werk ik als HR Business Partner, met een tussenstap als Adviseur Recruitment & HR. Boer & Croon is een organisatie waar je veel vrijheid en vertrouwen krijgt om ideeën (mits goed gefundeerd ?) uit te rollen. Waar nodig sturen we bij. Deze ondernemende en pragmatische werkwijze zit echt in ons DNA.

Max Hunfeld
Max Hunfeld
Young Executive

Na enkele jaren als freelance projectmanager in het mediawerkveld, wilde ik mezelf graag verder ontwikkelen. Als projectmanager, maar ook op andere vlakken. Tevens wilde ik graag nieuwe werkvelden ontdekken. De afwisseling in opdrachten heb ik als zzp’er altijd als heel leuk ervaren, en dat is precies wat we als Young Executives bij Boer & Croon ook doen. Ook sluit het Management Development programma van Boer & Croon goed aan bij mijn wens om mezelf verder te ontwikkelen.

Martine Scheerder
Martine Scheerder
Manager Finance & Technology

Ik werkte hiervoor in de bancaire sector en was op zoek naar iets anders. Ik koos voor Boer & Croon omdat ik gelijk een goede klik voelde met de mensen en het bedrijf. Het leuke van Boer & Croon vind ik dat je echt stappen maakt op het gebied van management development en leiderschap.

Stijn van Hooff
Stijn van Hooff
Manager Operations

Voordat ik bij Boer & Croon werkte heb ik verschillende dingen gedaan, van eigen ondernemingen in de culturele sector tot werken bij een internationale corporate. Ik kwam er achter dat Boer & Croon goed bij mij zou kunnen passen, zowel inhoudelijk qua opdrachten als qua type mensen dat er werkt. Toen heb ik gesolliciteerd en het klikte!

Jaap Heeringa
Jaap Heeringa
Partner

Het voelt helemaal niet als werken, ik mag onderdeel zijn van een hele leuke club die hele leuke dingen mag doen voor opdrachtgevers. Waar ik iedere dag weer energie van krijg is dat wij resultaten boeken samen met onze opdrachtgevers, en alles wat we daar van leren weer in mogen zetten. En natuurlijk de ruimte om te ondernemen bij Boer & Croon, samen nieuwe dingen opbouwen op korte en lange termijn.

Geen vacatures bij Boer & Croon

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Boer & Croon is oplossingen leveren voor management vraagstukken. Daarbij zoeken we het juiste perspectief om het beste resultaat te garanderen. We denken kritisch mee in de samenwerking en we zetten stevig aan om kansen te benutten. We sturen altijd op het resultaat; we investeren in mensen en onze netwerken.

‘Samen resultaat boeken door kritisch denken en ondernemend handelen. In de balans toont zich de meester.’

Boer & Croon