Werken bij Bodycote

Bodycote is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de oppervlaktebehandeling van metalen en andere materialen. Het bedrijf biedt wereldwijd een breed scala aan diensten aan, waaronder warmtebehandeling, oppervlaktebehandeling, metaalbewerking en laboratoriumtesten. Met meer dan 170 locaties in 28 landen bedient Bodycote klanten in diverse sectoren, waaronder de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie, de energie- en de medische sector. Het bedrijf heeft een sterke focus op kwaliteit en innovatie en werkt voortdurend aan het verbeteren van haar diensten om aan de behoeften van haar klanten te voldoen.

Je moet níet bij Bodycote komen werken als je jezelf niet wilt uitdagen en ontwikkelen. Je moet wél bij Bodycote komen werken als affiniteit met techniek hebt en interesse hebt en toon voor datgeen waar Bodycote voor staat.

Ellen Groeneboer
HR Business Partner
  • Hoofdkantoor in Venlo
  • Actief in 22 landen
  • 13% / 87%
  • Gem. leeftijd is 40 jaar
  • 140 medewerkers in Nederland
  • 4750 medewerkers wereldwijd
  • Thuiswerkmogelijkheden in goed overleg
  • Goede balans tussen casual en zakelijk. Op de werkvloer wordt er werkkleding/beschermende bedrijfskleding gedragen

Ontwikkelen binnen de organisatie

Wij werken momenteel aan een maatwerkopleiding voor onze Operators, zodat kennis geborgen blijft, nieuwe instroom goed getraind/ begeleid worden. Daarvoor gaan we een management tool opzetten (opleidingsplan) waarbij ook zaken als talent management en kennismanagement een belangrijke rol spelen, dit is nog in de kinderschoenen. Daarnaast is er altijd ruimte voor mensen die zich willen ontwikkelen en/ of verdiepen.

Geen vacatures bij Bodycote

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze belangrijkste uitdaging is om een superieur aandeelhoudersrendement te creëren door geselecteerde thermische verwerkingsdiensten te leveren die zeer gewaardeerd worden door onze klanten. Hierbij is de volledige aandacht voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en met een minimale impact op het milieu een belangrijk aspect.

‘Geselecteerde thermische verwerkingsdiensten leveren die door de klanten zeer gewaardeerd worden.’

Bodycote