Werken bij BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen is met 83 vestigingen marktleider in Nederland. De bouwprofessional kan bij deze organisatie terecht voor een groot assortiment aan bouwproducten en diensten. Het bedrijf is onderdeel van CRH Group, een beursgenoteerde multinational met vestigingen in 36 landen. BMN is geen groot en afstandelijk bedrijf - integendeel. Elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers dat zich verbonden voelt met hun regio. Ook op het hoofdkantoor is de sfeer informeel en wordt de directeur gewoon bij zijn voornaam (Jan) genoemd.

“ Je moet wél bij BMN Bouwmaterialen werken als je het beste tot je recht komt in een platte organisatie en een doener bent. Je moet er niet komen werken als je op zoek bent naar een hiërarchische organisatie. ”

Thijs Smeets
Thijs Smeets
Corporate Recruiter
  • Hoofdkantoor in Nieuwegein
  • Actief in 36 landen
  • 20% / 80%
  • Gemiddelde leeftijd 44 jaar
  • 1400 werknemers in Nederland
  • 90.000 CRH-medewerkers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De BMN Academie biedt trainingen en opleidingen voor alle medewerkers in een commerciële functie. Daarnaast is het mogelijk om extern opleidingen te volgen die aansluiten bij je functie. Zo kun je gericht werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Waarom werken bij BMN Bouwmaterialen

Steven
Steven
Verkoop Binnendienst

Voordat ik bij BMN aan de slag ben gegaan, was ik werkzaam in de luchtvaartbranche. Mijn doorgroeimogelijkheden waren beperkt hier en ik wilde graag de kans hebben om mij te ontwikkelen. Naast de vliegwereld heb ik veel interesse in de bouwbranche. Via mijn zwager ben ik in contact gekomen met BMN en was direct fan.

Sharina van Noordenne
Sharina van Noordenne
Marktbewerker

Hiervoor heb ik technische bedrijfskunde gestudeerd aan Avans Hogeschool. Ik wilde dat mijn eerste baan uitdagend was met mogelijkheden tot doorgroeien. Dit kon ik vinden binnen BMN.

Janita de Graaf
Janita de Graaf
HR Business Partner

Als net afgestuurde HRM'er was ik op zoek naar een organisatie die de mogelijkheden biedt voor persoonlijke ontwikkeling. BMN is een dynamische organisatie met tal van mogelijkheden. Voor mij de perfecte plek om mijzelf te ontwikkelen binnen het HR vakgebied.

Irene
Irene
Vestigingsmanager

Ik zocht een nieuwe uitdaging na mijn periode in de detailhandel.

Stan Schellekens
Stan Schellekens
Process Improvement Manager

BMN is, ondanks dat de merknaam pas een paar jaar bestaat, één van de grootste bouwleveranciers in Nederland. Doordat het een relatief jong bedrijf is, zijn we nog volop in ontwikkeling en aan het verbeteren om de klantwens nog beter in te kunnen vullen. Hier wilde ik graag aan meewerken!

Geen vacatures bij BMN Bouwmaterialen

Op dit moment zijn er geen vacatures bij dit bedrijf. Laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures op Spielwork.

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij willen de beste bouwmaterialenhandel van Nederland zijn. Dit bereiken we met vier krachtige beloftes: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Om aan deze beloftes te voldoen, bellen we elke dag een deel van onze klanten om te vragen of ze tevreden zijn met BMN en wat er beter kan. Op deze manier leren we van onze klanten en kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.

‘Wij willen de beste bouwmateriaal-handel van Nederland zijn.’

BMN Bouwmaterialen