Werken bij Bilfinger Tebodin

Bilfinger Tebodin is opgericht in 1945 in Den Haag en is een multidisciplinaire consultancy- en engineeringorganisatie met 1600 werknemers op 17 kantoren in 11 Europese landen. Zij leveren advies- en engineering services in een breed scala van markten, waaronder de petrochemische-, pharma- en voedselindustrie. De organisatie streeft ernaar energie te steken in vernieuwende markten, samen te werken met innovatieve denkers en doeners, en vertragende werkprocessen te verbeteren om meer tijd te hebben voor creativiteit. Bilfinger Tebodin is onderdeel van wereldwijd opererende ‘Industrial services provider’ Bilfinger SE.

Staat jouw baan er hier niet tussen? Kijk dan op de Bilfinger Tebodin website voor meer openstaande vacatures.

  • Hoofdkantoor in Den Haag
  • Actief met 17 kantoren in 11 landen
  • 18% / 82%
  • Gem. leeftijd 43,8 jaar
  • 671 werknemers in Nederland
  • 1.600 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Bilfinger Tebodin is er een Opleidings- & Trainingscoördinator die een breed scala opleidingsmogelijkheden verzorgt. Dit is voor alle technische disciplines, zowel intern als extern. Je kunt trainingen voor persoonlijke ontwikkeling volgen maar ook vakinhoudelijke trainingen.

Waarom werken bij Bilfinger Tebodin

Simone van Houten
Simone van Houten
Project Controller

Hiervoor werkte ik in de bouwsector. Daarin heb ik gemerkt dat ik het leuk vind om project processen te organiseren en collega's en klanten hiervoor enthousiast te maken. Met als doel, gezamenlijk een project tot een goed einde te brengen. Bilfinger Tebodin en ik hebben elkaar hierin gevonden. Tevens bieden ze mij de mogelijkheid me hierin verder te ontwikkelen. Een typisch voorbeeld van een win-win situatie.

Lisette Faber
Lisette Faber
Process Engineer

Als Process Engineer werk je bij Tebodin samen met een multidisciplinair team aan het realiseren van chemische installaties. Dit is precies wat ik wilde doen toen ik was afgestudeerd als Chemisch Technologe. Elke dag zijn er weer interessante uitdagingen!

Matthijs Roetert Steenbruggen
Matthijs Roetert Steenbruggen
Process Engineer

Hiervoor was ik werkzaam bij een machinebouwer actief in de voedsel en chemische industrie. Echter, wilde ik technisch meer uitgedaagd worden. Bij Bilfinger Tebodin is er veel afwisseling door de verschillende projecten. Daarnaast is een engineeringsbureau als Bilfinger Tebodin een uitstekende plek om te blijven leren en me verder te ontwikkelen.

Reindrik Huizing
Reindrik Huizing
Senior Process Engineer

In vorige functies hebben ik veel fabrieken gebouwd en opgestart. Daarin bouw je voort op ontwerpkeuzes die anderen hebben gemaakt. Ik wou die keuzes gaan maken en bij Bilfinger Tebodin doen we dat.

Jordi Koes
Jordi Koes
Business Consultant Sustainability

Na mijn studie wilde ik een bijdrage leveren in de strijd tegen klimaatverandering. Als Consultant bij Bilfinger Tebodin kan ik dit doen door bedrijven in de industriële sector te helpen hun impact te verlagen.

Marta Cano Padilla
Marta Cano Padilla
Junior Process Engineer

Als recent afgestudeerde wilde ik een baan die me de kans zou geven om zo veel mogelijk te leren en er achter te komen wat ik echt leuk vind.

Annelien Verhasselt-Voet
Annelien Verhasselt-Voet
Electrical & Instrumentation Engineer

De grote variatie in het werk bij diverse klanten in verschillende industrieën maakt dat geen dag hetzelfde is. De informele en collegiale werksfeer maken het voor mij een hele fijne werkomgeving.

Chiel van Beek
Chiel van Beek
Junior Process Engineer

Hiervoor deed ik een PDEng post master opleiding in Energie en Proces Technologie. Ik hield mij bezig met het doorontwikkelen van een chemisch proces op kleine schaal. Het werk bij Tebodin sluit hier feilloos op aan.

Akim Hu-a-ng
Akim Hu-a-ng
Consultant Process Integrity and Safety

Ik was opzoek naar een plek waarbij ik gebruik kon maken van mijn technische vaardigheden maar tegelijkertijd communicatief vaardig moest zijn.

Willem van den Burg
Willem van den Burg
Projectleider

42 jaar geleden ben ik begonnen bij Tebodin, naar aanleiding van een personeelsadvertentie in de plaatselijke courant. Ik koos toen voor Tebodin omdat ze op verschillende werkterreinen actief zijn. Dat sloot goed bij mijn technische intresse.

Tom van de Mast
Tom van de Mast
Lead Process Engineer

Ik ben bij Bilfinger Tebodin begonnen om voor klanten projecten te kunnen doen en hun daarmee verder te helpen. Ik werk nog steeds bij Bilfinger Tebodin omdat er door de verschillende soorten klanten en hun projecten veel variatie zit in de soort projecten die je doet.

Olga Vasilishina
Olga Vasilishina
Consultant

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in duurzaamheid en milieu. Door mijn affiniteit met techniek sprak het me heel erg aan om voor klanten in de industrie te werken.

Izak Boot
Izak Boot
Energy Engineer

Ik ben afgestudeerd bij Tebodin, dit beviel zo goed, dat ze me een baan aangeboden hebben.

Michel Zevenhuizen
Michel Zevenhuizen
Lead Engineer E+IA

Het werken in multidisciplinaire teams maakt je allround. Ook de diverse projecten van concept tot uitvoeringsbegeleiding geeft veel uitdaging.

Iddo Brinkman
Iddo Brinkman
Consultant Process Safety and Integrity

Ik ben gaan werken bij Bilfinger Tebodin omdat ik na mij stage bij dit bedrijf de mogelijkheid heb gekregen om te blijven. Een andere reden is de flexibiliteit en de afwisseling van werk.

Suzanne Koersvelt
Suzanne Koersvelt
Process Engineer

Na mijn opleiding als Chemical Engineer, wilde ik graag gaan werken bij een ingenieursbureau. Het werken bij een grote organisatie als Bilfinger Tebodin trok mij sterk tijdens mijn zoektocht naar een baan en bevalt mij hartstikke goed.

Dries Cornelissen
Dries Cornelissen
Process Engineer

Nadat ik mijn diploma op zak had, werd ik voor twee keuzes gesteld: doctoreren of een eerste baan. Na het besluit om te gaan werken vond ik mijn eerste baan in een uitdagende functie als Process Engineer bij Bilfinger Tebodin.

Fred Reurings
Fred Reurings
Process Specialist

Bilfinger Tebodin is een bedrijf waarin eigen initiatief beloond wordt. Het werk is gevarieert en uitdagend. De collega's zijn leuk en er is een prettige werksfeer.

Jos Bruns
Jos Bruns
Lead Mechanical Engineer

Het is alweer een tijdje geleden, ca. 32 jaar, dat ik bij dit bedrijf ben gaan werken. De vele uitdagingen in uiteenlopende projecten, de ruimte en mogelijkheden om je te specialiseren, maar vooral het werken in een goed en gezellig team is wat mij bevalt.

Maurits Meerwijk
Maurits Meerwijk
Marketing Communications Consultant

De functie sloot perfect aan op mijn studie Marketing Management en mijn interesses. Ik vind het mooi om voor een internationaal bedrijf te werken en om binnen het bedrijf te werken met collega's in verschillende disciplines. De diversiteit in werkzaamheden sprak me ook erg aan.

Erik Bierman
Erik Bierman
Senior Recruiter a.i.

Hiervoor zat ik als mede-eigenaar van een recruitment bureau aan de andere kant van de tafel. Ik kreeg ik steeds meer de drang om bedrijven te helpen hun recruitmentproces op orde te brengen. Daarom heb ik de overstap gemaakt om vanuit mijn eigen bedrijf mezelf te verhuren aan bedrijven als specialist.

Marcel Muris
Marcel Muris
Discipline Engineer

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij een installatie adviesbureau in Maastricht kwam Bilfinger Tebodin op mijn pad. Ik was nieuwsgierig naar dit bedrijf en de werkzaamheden spraken mij enorm aan. Na enkele gesprekken heb ik de sprong gewaagd om bij Bilfinger Tebodin te gaan werken. ik ben blij dat ik bij Bilfinger Tebodin ben gaan werken.

Banen bij Bilfinger Tebodin

Wat is onze grootste uitdaging?

Als Bilfinger Tebodin zijn we elke dag bezig met toekomst te maken. Willen we profiteren van alle kansen van deze tijd, dan moeten we nét wat sneller veranderen dan de wereld om ons heen. Van werken met de rem erop naar vol gas. Van afwachten naar proactief. Wat er ook nodig is voor een future-proof Bilfinger Tebodin, we can make it work. Dat beloven wij onze klanten. Dat beloven wij aan onszelf.

‘We moeten nét wat sneller veranderen dan de wereld om ons heen.’

Bilfinger Tebodin