Werken bij Bergh Stoop & Sanders

Bergh Stoop & Sanders is een persoonlijk advocatenkantoor, werkzaam voor (inter-)nationale bedrijven, investeerders, culturele en (semi-)publieke organisaties en particulieren. De advocaten van het kantoor zijn gespecialiseerd in ondernemings-, arbeids-, intellectueel eigendoms-, insolventie- en kunstrecht. Een deel van hen publiceert binnen hun vakgebied, doceert of vervult nevenfuncties. De focus ligt hierbij op verschillende media-, kunst- en cultuursectoren. Bergh Stoop & Sanders hecht sterke waarde aan een combinatie van persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke betrokkenheid en commerciële slagvaardigheid.

Je moet wel bij Bergh Stoop & Sanders komen werken als je snel veel verantwoordelijkheid aan kan en in kleine en grote zaken de leiding kunt nemen. Aangezien we in kleine teams werken, moet je niet bij Bergh Stoop & Sanders komen werken als je niet naar voren durft te stappen.

Caspar Scholten
Partner
  • Gevestigd in Amsterdam
  • Cliënten wereldwijd
  • 40% / 60%
  • Gem. leeftijd 37 jaar
  • 20 medewerkers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij Bergh Stoop & Sanders krijg je veel vrijheid om je te specialiseren in een richting naar keuze. Elke medewerker wordt gestimuleerd om – naast de gebruikelijke cursussen – een specialisatie-opleiding (bij voorkeur Grotius) te volgen. Ook zijn medewerkers betrokken bij het schrijven van publicaties en het geven van workshops aan (mogelijke) cliënten.

Wij zijn per direct op zoek naar een student-medewerker Ondernemingsrecht en Insolventierecht in de eindfase van zijn/haar master met de mogelijkheid om door te groeien naar advocaat-stagiair. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Caspar Scholten, door te mailen naar scholten@berghstoop.com of te bellen naar +31610066176.

Waarom werken bij Bergh Stoop & Sanders

Maarten Sanders
Maarten Sanders
Partner Ondernemingsrecht

Ik ben een van de vier oprichters. We zijn 15 jaar geleden begonnen en wilden een kantoor dat bijzondere zaken behandelt voor bijzondere mensen. Zo is het gegaan en iedere zaak is een nieuw avontuur. We doen geen gestandaardiseerd werk, we doen 'specials'.

Steven Wiggers
Steven Wiggers
Advocaat Ondernemingsrecht

Hiervoor werkte ik bij een groot kantoor op de Zuidas. In Bergh Stoop & Sanders heb ik een kantoor gevonden dat dezelfde kwaliteit diensten levert in mooie zaken, maar in een persoonlijke sfeer, met veel vrijheid, maatschappelijke betrokkenheid én in het centrum van Amsterdam!

Fanny Sax
Fanny Sax
Advocaat Medewerker, sectie Arbeidsrecht

Direct bij de eerste kennismaking viel de nuchtere, ongedwongen sfeer en betrokken manier van samenwerken binnen Bergh Stoop & Sanders mij op. Door de combinatie van leuke collega's, inhoudelijk uitdagend werk en mooie cliënten heb ik het sindsdien naar mijn zin!

Geen vacatures bij Bergh Stoop & Sanders

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Bergh Stoop & Sanders doet niet aan marketing: we vinden onze cliënten via eigen netwerken. De advocaten moeten hierop zijn ingesteld. We zoeken niet naar standaardzaken, maar naar 'specials': zaken die veel expertise en durf vereisen. Hiervoor concurreren we met de advocatenkantoren van de Zuidas, en moeten we dus zeer onderscheidend blijven.

‘Cliënten op een hoogwaardige manier bijstaan en ondersteunen met hun problemen op juridisch, strategisch en praktisch niveau.’

Bergh Stoop & Sanders