Werken bij BEEQUIP

BEEQUIP is een fintech bedrijf gevestigd in Rotterdam. Sinds de start in 2015 is BEEQUIP gegroeid tot een bedrijf met 45 medewerkers. BEEQUIP laat Nederlandse MKB bedrijven groeien door leaseoplossingen aan te bieden voor zwaar materieel. BEEQUIP kijkt verder dan bedrijfscijfers, richt zich eerst op de waarde van het materieel en denkt mee met de klant.

  • Rotterdam
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd is 34 jaar
  • 45 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Op woensdagavond zijn er bij BEEQUIP vaak kennisdelingssessies, dit zijn interne trainingen/workshops over allerlei onderwerpen. Daarnaast is er veel ruimte voor training- en opleidingsmogelijkheden. Je bent hier zelf eigenaar van en alles is in overleg bespreekbaar, mits het toegevoegde waarde biedt voor de werknemer en het bedrijf.

Waarom werken bij BEEQUIP

Sophie
Sophie
Sales Support Medewerker

Op dit moment heb ik een tussenjaar en ik wilde graag een baan waar ik veel ervaring op zou doen. Via via hoorde ik over BEEQUIP en het leek me een leuk bedrijf om te werken omdat het jong en groeiend is. De functie als Sales Trainee leek me passend omdat het goed is voor mijn sociale vaardigheden en kan ik mezelf ontwikkelen en meedenken.

Remi
Remi
Finance Trainee

Naast mijn werk doe ik de studie Economie. Een bijbaan in de finance leek mij daarom heel interessant en een aanvulling op mijn studie. Daarnaast was de fijne werksfeer die er binnen dit bedrijf heerst mij bekend en ben ik hier daarom via een kennis gaan soliciteren.

Nikki
Nikki
Support Officer

Hiervoor werkte ik als storemanager bij de Coffee Company: een hele veelzijdige rol met veel verantwoordelijkheid. Dat vond ik heel leuk, maar de horecatijden wat minder. Ik ben toen op zoek gegaan naar een functie waarin ik ook veel organisatorisch bezig kon zijn en ben uiteindelijk bij BEEQUIP terecht gekomen.

Clark
Clark
Lease Officer Intermodaal

Niet eerder kwam ik binnen bij een bedrijf waar zoveel positieve energie hangt. Het voelt alsof iedereen eigen baas is en succes het enige doel. Hard werken, gevoel van beloning en wekelijkse deadlines, dat krijg je bij BEEQUIP.

Jelle
Jelle
Customer Officer

Na een aantal jaar bij verschillende banken te hebben gewerkt, wilde ik graag eens in een andere omgeving ervaren. Als jong, groeiend en innovatief bedrijf trok BEEQUIP gelijk mijn aandacht, en na de kennismaking met de sfeer en de mensen was ik verkocht.

Vincent
Vincent
Software Developer

Na vier jaar als ZZP'er gewerkt te hebben wilde ik graag in een leuk team werken. Bij BEEQUIP heb ik dat gevonden. Er zijn hier veel coole technische uitdagingen waar we mee bezig zijn.

Geen vacatures bij BEEQUIP

Op dit moment zijn er geen vacatures bij dit bedrijf. Laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures op Spielwork.

Wat is onze grootste uitdaging?

BEEQUIP biedt financieringsoplossingen aan, waar grote vraag naar is. De grote uitdaging voor BEEQUIP is om als jong bedrijf grote naamsbekendheid in deze markt te krijgen door op een innovatieve fintech manier klantoplossingen te bieden.

‘Grote naamsbekendheid krijgen door op een innovatieve fintech manier klantoplossingen te bieden’

BEEQUIP