Werken bij Beaphar

Beaphar is een Nederlandse fabrikant van geneesmiddelen en verzorgingsmiddelen voor huisdieren. Het familiebedrijf is wereldwijd succesvol dankzij de 450 medewerkers die ze ontwikkelen, produceren en distribueren. Beaphar ziet huisdieren als een gewaardeerd lid van de familie ("Because Pets Are Family Too") en daarom moeten eigenaren van huisdieren gemakkelijk toegang hebben tot hoogwaardige verzorgingsproducten en betaalbare geneesmiddelen.

  • Hoofdkantoor in Raalte
  • Actief in 86 landen
  • 50% / 50%
  • Gemiddelde leeftijd 45 jaar
  • 260 werknemers in Nederland
  • 450 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Beaphar is het mogelijk om alle kanten op te groeien. Het is afhankelijk hoe je jezelf ontwikkelt en welke mogelijkheden er op dat moment zijn.

Waarom werken bij Beaphar

Nel Grolleman van Noortwijk
Nel Grolleman van Noortwijk
Receptioniste/Telefoniste

Beaphar is een familiebedrijf, dat voel je direct als je binnenkomt. De sfeer is gemoedelijk en collega's gaan fijn met elkaar om. Dat vind ik belangrijk.

Marnix Geesing
Marnix Geesing
Export Manager

Ik wilde graag bij een internationaal opererend bedrijf werken met een mooie historie en met een goede naamsbekendheid in de markt. Doordat Beaphar bijna alles in eigen beheer heeft, zijn er ook voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie, nationaal én internationaal.

Frederieke Taken
Frederieke Taken
Financial Administrator

Na het behalen van mijn diploma, heb ik verschillende functies vervuld via een uitzendbureau. Ik was toe aan een wat stabielere functie en werkplek, en daarnaast sprak het familiebedrijf mij erg aan.

Liset Blokzijl
Liset Blokzijl
Productmanager

Na het afronden van mijn opleiding was ik opzoek naar een leuke afwisselende baan in de huisdieren sector. Als Product Manager heb je met alle aspecten van het bedrijf te maken en sta je in nauw contact met de accounts. Het werk is afwisselend en heel divers, geen dag is hetzelfde. Precies datgene waar ik naar opzoek was.

Thomas Van Nielandt
Thomas Van Nielandt
Head of Product & Brand Management

Waarom ik graag bij Beaphar werk, is het feit dat Beaphar een zeer duidelijk internationaal karakter heeft, met veel contact met internationale collega’s, maar iedereen toch zeer toegankelijk is. Je hebt een enorme verscheidenheid aan producten en mensen. En je helpt consumenten te zorgen voor hun huisdier zoals ze zorgen voor familie.

Banen bij Beaphar

Wat is onze grootste uitdaging?

Ons doel is om in 2025 de nr. 1 van Europa te zijn in gezondheidsproducten voor huisdieren die je zonder recept kunt kopen. Het medicijnkastje voor huisdieren voor eerste hulp bij ongemakken willen wij vullen met betrouwbare en betaalbare Beaphar producten. Waar we voorheen een echte business to business organisatie waren, ontwikkelen we ons nu veel meer richting de consument; dit zie je terug in de opbouw van ons merk, in onze marketing activiteiten en in onze producten. Daarvoor is nodig dat wij ook intern veel meer vanuit de ogen van de consument beslissingen maken.

‘Ons doel is om in 2025 de nr. 1 van Europa te zijn in gezondheids-producten voor huisdieren.’

Beaphar