Werken bij Atlas Fiscalisten

Atlas Fiscalisten is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam. Het is het grootste tax-only advieskantoor in Nederland, dat zich volledig op fiscaal advies richt. Het kantoor heeft sinds de oprichting in 2010 een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de onderscheidende persoonlijke dienstverlening.

De vier kernwaarden die ten grondslag liggen aan het karakter van het kantoor zijn: gedrevenheid, openheid, uitblinken en plezier. Deze vier waarden komen tot uiting in alle aspecten van het werk en in de dienstverlening naar cliënten: het kantoor is niet alleen fiscaal zeer deskundig, maar ook ondernemend, innovatief en betrokken.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 65 medewerkers
  • 44% / 56%
  • Gem. leeftijd 38 jaar
  • Smart casual
  • Hybride werken bij kantoorfuncties

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Atlas Fiscalisten behoort tot de top van de fiscale markt en is hiermee een aantrekkelijke omgeving voor talent. Deze ambitie heeft geleid tot de Atlas Academy. Middels de Academy komt Atlas Fiscalisten op een structurele wijze tegemoet aan de ontwikkelbehoeftes van de medewerkers op zowel het gebied van vaktechniek, als persoonlijke ontwikkeling. Atlas gelooft dat wanneer medewerkers zich ontwikkelen tot een T-shaped professional, dit bijdraagt aan de kernwaarden.

Waarom werken bij Atlas Fiscalisten

Anneke Dirksen
Anneke Dirksen
HR Manager

Voordat ik bij Atlas kwam, ben ik lang interimmer geweest binnen HR. Zo ben ik ook bij Atlas gestart. Aangezien de sfeer goed is, je nauw contact hebt met collega's en er veel te doen is op HR gebied, ben ik met veel plezier gebleven.

Joris Steunenberg
Joris Steunenberg
Associate - Transfer Pricing & Valuation

Atlas is opgericht in 2010 en is daardoor een relatief jong bedrijf. Dat zie je terug in de snelle groei van het bedrijf, in de medewerkers en in de manier van werken. Initiatief van medewerkers wordt zeer gewaardeerd en je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen en te excelleren op het vakgebied naar keuze. Daarnaast heb je nauw contact met je collega's op kantoor, waardoor er prettig gewerkt kan worden met elkaar.

Carina Olthof
Carina Olthof
BD & Marketing Assistant (officemanagement/marketing)

De keuze was snel gemaakt, omdat ik meteen enthousiast was over Atlas! Ik wilde graag werken voor een bedrijf waar ik me verder kon ontwikkelen in een ondersteunende rol. Nadat ik een aantal collega's had ontmoet, wist ik dat ik hier goed zou zitten.

Lieke van Dongen
Lieke van Dongen
Junior Associate Corporate Tax

Tijdens mijn stage bij Atlas heb ik veel positieve ervaringen opgedaan. Zowel op de inhoud als op sociaal gebied heeft Atlas mij positief verrast. Ik voelde een goede klik! Als net afgestudeerde starter was de keuze voor Atlas daarom snel gemaakt.

Amber Commandeur
Amber Commandeur
Stagiair M&A en Private Clients

Bij Atlas is veel mogelijk. Je kan heel veel zien in een korte tijd; verschillende teams en verschillende werkzaamheden. Naast het feit dat er hard gewerkt wordt, is er ook voldoende ruimte om het team buiten de werkvloer goed te leren kennen. Kortom; een uitdagende stage!

Banen bij Atlas Fiscalisten

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om als boutique-style kantoor mee te doen met de grote kantoren, maar ons ook te onderscheiden. We werken als partners, trusted advisors en vanuit business support samen met onze cliënten en met onze persoonlijke service investeren we in langdurige relaties. Omdat we in kleine teams werken, kunnen onze cliënten ons makkelijk benaderen en erop vertrouwen dat álle teamleden, van junior tot partner, altijd betrokken en gemotiveerd zijn.

‘Excelleren met passie.’

Atlas Fiscalisten