Werken bij Athlon

Athlon Nederland is marktleider op het gebied van operationele autoleasing- en mobiliteitsoplossingen. Ze ontwikkelen al meer dan 100 jaar innovatieve, duurzame en kostenefficiënte oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Athlon maakt het mogelijk dat haar klanten zich zorgeloos kunnen verplaatsen door het bieden van geïntegreerde en duurzame oplossingen voor wagenpark en mobiliteit. Athlon wil de grenzen opzoeken en de weg vrijmaken zodat klanten kunnen genieten van een mobiel leven. Ze zijn de lease- en mobiliteits experts in de Daimler familie en spelen een belangrijke rol binnen hun CASE strategie. Athlon heeft 5 Values die een belangrijk onderdeel vormen van het DNA van de medewerker zoals 1. Integrity, Openness and Respect, 2. Inspired, Empowered and Diverse People, 3. Customer Focus, 4. Commitment to Excellence, en 5. Financial & Social Responsibility.

Athlon – getting you there.

  • Hoofdkantoor in Almere
  • Actief in meer dan 20 landen
  • 40% - 60%
  • Gem. leeftijd 42
  • 500 werknemers in Nederland
  • 1800 werknemers wereldwijd

Waarom werken bij Athlon

Eric Tjin
Eric Tjin
Senior Accounting Clerk

Ik wilde heel graag in de automotive werken omdat ik een passie heb voor auto's. Via een vriendin kreeg ik te horen dat er een vacature vrij kwam op de administratie van de Rental afdeling en heb toen meteen gesolliciteerd.

Tim Renes
Tim Renes
Relatiebeheerder

Ik zocht een baan waarbij ik leuke klantrelaties kan opbouwen en waar commerciële uitdaging in zit. De functie Relatiebeheer past perfect in het plaatje. Door een sterk veranderde markt in mobiliteit, is geen dag hetzelfde. Daar komt bij dat Athlon meedenkt met zijn werknemers en hard werken gepaard gaat met een lolletje, dat maakt dit een goede match!

Frank Teunisse
Frank Teunisse
Senior Driverdesk Officer

Na mijn studie ben ik een paar jaar autoverkoper geweest. Daarna heb ik een paar andere functies gehad maar ik miste de auto's. Toen Athlon mensen zocht heb ik meteen gesolliciteerd. Nu kan ik mijn passie voor (elektrische) auto's combineren met mijn andere drijfveer: mensen helpen. Op de Driverdesk komen deze zaken mooi samen. Ik werk sinds 2008 bij Athlon, nog steeds met veel plezier!

Doreen Ravensbergen
Doreen Ravensbergen
Schadebehandelaar

Ik ben altijd werkzaam geweest in de verzekeringswereld, maar autoschade's heeft me altijd getrokken. Nu zit ik eindelijk op mijn plek. Je helpt mensen die een ongeluk hebben meegemaakt verder en dat geeft voldoening.

Alexander Heijkamp
Alexander Heijkamp
Corporate Social Responsibility Director

Er gaat veel veranderen met de mobiliteit van mensen. We staan aan de vooravond van een volledige transformatie naar verduurzaming en het verder flexibiliseren van mobiliteit. Athlon is een echte koploper op dit gebied. Daar wil ik graag werken!

Jan-Marcus Mol
Jan-Marcus Mol
Coördinator

Hiervoor was ik werkzaam bij een MKB bedrijf. Het mooie aan Athlon is dat je door de corporate omgeving alle mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen, iets wat binnen het MKB toch lastiger is. Ik heb nu een hele leuke job op een dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is. Dit maakt dat ik mijn uitdaging en passie blijf behouden.

Astrid Cairo
Astrid Cairo
Schadebehandelaar

De verschillende werkzaamheden trokken mij aan. Ook het telefonische en schriftelijke contact met leaserijders, reparateurs en verzekeringsmaatschappijen zorgt ervoor dat elke dag anders is.

Geen vacatures bij Athlon

Wat is onze grootste uitdaging?

De manier waarop we van A naar B bewegen, is aan het veranderen. Elektrische voertuigen, de opkomst van Mobility as a Service en nieuwe technologieën zijn slechts enkele van de innovaties die de toekomst van mobiliteit bepalen. Athlon helpt klanten bij het navigeren door de complexiteit van de talloze uitdagingen en keuzes op het gebied van zakelijke mobiliteit: efficiënt mobiliteitsbeheer, kostenbeheersing, e-mobiliteit, veranderende regelgeving, duurzaamheid, werknemersmotivatie, van leasing en meer. Met Athlon's oplossingen wordt alles gemakkelijk.

‘We helpen klanten bij het navigeren door de complexiteit van talloze uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit.’

Athlon