Werken bij ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie van ASSA ABLOY, waaronder merken vallen als Besam, Crawford, Albany en Megadoor. ASSA ABLOY Entrance Systems is een gespecialiseerd leverancier in automatische toegangsoplossingen die de stroom van mensen en goederen ondersteunen. Het bedrijf is wereldwijd actief met in totaal 11.000 werknemers, waarvan er 450 werkzaam zijn in Nederland.

“ Je moet wel bij Assa Abloy komen werken als je het leuk vindt om zelf met initiatief te komen en je moet niet bij Assa Abloy gaan werken als je niet tegen verandering kunt. ”

Allart Albada
Allart Albada
HR Adviseur
  • Hoofdkantoor in Heerhugowaard
  • Actief in 30 landen
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • 450 werknemers in NL
  • 11.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen ASSA ABLOY Entrance Systems zijn opleiding en ontwikkeling erg belangrijk. Je krijgt individuele en collectieve opleidings-/trainingstrajecten. Door het vergroten van kennis en vaardigheden heb je weer mogelijkheden om intern door te groeien.

Waarom werken bij ASSA ABLOY Entrance Systems

Sabine Kranendonk
Sabine Kranendonk
HR-Adviseur

Ik ben als stagiaire begonnen bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Na mijn studie kreeg ik de mogelijkheid om te blijven werken bij de organisatie. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en heb geen moment getwijfeld aan deze keuze. Ik blijf mezelf steeds verder ontwikkelen en krijg hier ook veel mogelijkheid voor in de organisatie.

Ciska Smit
Ciska Smit
Contract & Data Management Specialist

Via het uitzendbureau wilde ik ervaring opdoen in een administratieve functie, zodoende kwam ik bij toen nog Crawford (nu onderdeel van ASSA ABLOY) en zit daar na 28 jaar nog steeds met veel plezier.

Henny van Kleunen
Henny van Kleunen
Sales Support Employee

De functie telefoniste trok in 1999 eerst mijn aandacht, inmiddels ben ik doorgegroeid naar de afdeling sales. Een fijn bedrijf om voor te werken, met fijne collega's.

Kevin van der Gullik
Kevin van der Gullik
Sales

Hiervoor ben ik eerst 10 jaar werkzaam geweest als service engineer voor ASSA ABLOY. Ik wilde graag verder groeien binnen de organisatie en ben gaan doorstromen naar de Sales afdeling bij ASSA ABLOY.

Banen bij ASSA ABLOY Entrance Systems

Wat is onze grootste uitdaging?

ASSA ABLOY Entrance Systems levert automatische- en industriedeuren, voetgangersdeuren en snelroldeuren. Naast het leveren van deze toegangssystemen is ook service en onderhoud van alle merken en installaties een belangrijk onderdeel bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Het bedrijf wil dus niet alleen een bijdrage leveren aan goede automatische toegangsoplossingen maar ook hun dienstverlening blijven verbeteren.

‘De dienstverlening blijven verbeteren.’

ASSA ABLOY Entrance Systems