Werken bij Argos Zorggroep

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandelingen en gezelligheid aan ouderen. Dit doet Argos zowel bij ouderen thuis als in een van de huizen voor verpleging en/of revalidatie.

De collega's bij Argos zetten zich elke dag in om liefdevolle zorg aan ouderen te bieden die lichamelijke en/of geestelijke problemen hebben. Dankzij oprechte aandacht en een luisterend oor, creëren de werknemers van Argos kleine of grote geluksmomenten voor deze ouderen. Op deze manier kan Argos voor hen het verschil maken.

Bij Argos Zorggroep zijn we ook op zoek naar Verpleegkundige niveau 4. Bekijk hier de vacatures.

“ Je moet wel bij Argos gaan werken als je zelfstandig wilt werken, maar wel een team wilt hebben om op terug te vallen. Ook past Argos goed bij je als je jezelf wilt ontwikkelen en kwalitatief goede zorg wilt aanbieden. Je moet niet bij Argos gaan werken als je geen initiatieven neemt. ”

Lea Beks
Lea Beks
Regiomanager
  • Actief in Nederland
  • Hoofdkantoor in Schiedam
  • Ruim 2.500 werknemers, waarvan 215 in de thuiszorg
  • 90% / 10%
  • Gem. leeftijd 43 jaar (in de thuiszorg)

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden binnen Argos Zorggroep. Zo kunnen verzorgenden en verpleegkundigen opleidingen volgen en doorgroeien naar de functie hbo-verpleegkundige. Medewerkers kunnen gratis cursussen volgen via GoodHabitz en bovendien zijn er interne cursussen beschikbaar, zoals omgaan met onbegrepen gedrag.

Waarom werken bij Argos Zorggroep

Mounir
Mounir
Wijkverpleegkundige extramuraal

Ik heb stage gelopen bij Argos en wilde daarna graag blijven en meer ervaring opdoen. Ook vind ik de persoonlijke benadering van de werkgever erg prettig.

Stella
Stella
Teamleider ATZ Maassluis

Hiervoor werkte ik bij een andere thuiszorginstelling waar ik vaak alles rondom het personele proces regelde.

Bianca Raus
Bianca Raus
Verzorgende IG bij de Atz.

Argos Zorggroep biedt leren en werken aan. Hierdoor kon ik mijzelf omscholen tot Verzorgende IG.

Banen bij Argos Zorggroep

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel, met name verzorgenden en verpleegkundigen. Het gaat dan niet alleen om verpleeg- en verzorgingstehuizen, maar ook om de thuiszorg.

‘Het aantrekken en behouden van gekwalificeerd personeel, zowel voor de huizen als de thuiszorg.’

Argos Zorggroep