Werken bij Aqua+

Aqua+ Sprinklersystemen B.V. is specialist en marktleider op het gebied van sprinklersystemen. Het bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt brandbeveiligingssystemen. Aqua+ is een partner in brandpreventie en biedt oplossingen gericht op sprinklersystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, schuim- en blusgasinstallaties, watermistinstallaties en centrale bluswatervoorzieningen.

Aqua+ is een familiebedrijf, dus je kunt bij alle collega's terecht met je vragen. Dit familiegevoel wordt ook in stand gehouden door de tweemaandelijkse borrel, de zomerbarbecue en het grote personeelsfeest. Daarnaast is Aqua+ een stabiele werkgever: tijdens crisissen hebben ze geen collega's moeten laten gaan. En ook de ICT is stabiel en goed geregeld: je kunt in principe overal je werk doen.

  • Hoofdkantoor in Goor
  • 240 werknemers
  • 12% / 88%
  • Gem. leeftijd 43 jaar
  • Casual chic (op kantoor)
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Aqua+ Sprinklersystemen B.V. investeert graag in haar medewerkers. Het bedrijf biedt opleidingen aan om je vakkennis op peil te houden en andere kennis en vaardigheden te vergroten. Hierdoor ben jij in staat om aan je persoonlijke ontwikkeling en andere doorgroeimogelijkheden te werken. Verder wordt interne doorstoom bij Aqua+ gestimuleerd. Aangezien Aqua+ een groeiende organisatie is, zijn er veel mogelijkheden op dit vlak.

Waarom werken bij Aqua+

Imke Plat
Imke Plat
Marketing en Communicatie medewerker - Commerciële zaken

Meerdere mensen lieten me weten dat er een vacature online stond die perfect bij mij paste. Na het lezen van de tekst wist ik het: hier wilde ik graag werken. Een prachtig bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.

Matthijs Vast
Matthijs Vast
Projectleider Service & Onderhoud

Na bijna negentien jaar bij een grote multinational gewerkt te hebben, kwam ik met Aqua+ in contact; zij wilden een vestiging in het noorden van het land openen en vroegen of ik daar een rol in wilde spelen. Het informele karakter en de persoonlijke benadering spraken mij erg aan en dit samen met de voorgestelde uitdaging zorgde dat ik niet heb getwijfeld om de stap te maken!

Frank Braamhaar
Frank Braamhaar
Servicemonteur

Ik ben sinds 1985 werkzaam bij Aqua+. Ik begon als lasser/bankwerker en heb de overstap gemaakt naar de service afdeling, voor doorgroeimogelijkheden. De reden om toen te solliciteren was dat Aqua+ een gezond en leuk bedrijf is.

Jan Westenberg
Jan Westenberg
Projecttechnicus Sprinkler S&O

Ik werk hier nu al 25 jaar, toentertijd zocht ik een baan met uitdaging en afwisseling. De werkzaamheden zijn leuk en Aqua+ is een laagdrempelig bedrijf waar collega’s dingen voor elkaar over hebben.

Paul Overbeek
Paul Overbeek
Testmonteur Service & Onderhoud

Na de lagere technische school heb ik gesolliciteerd bij Loodgietersbedrijf Walhof & zonen in 1973 en ik ben nooit meer weggegaan. In 1977 is Aqua+ opgericht en zijn we met vijftien personen begonnen. Het is een erg fijn familiebedrijf waar ik nog steeds met veel enthousiasme werk!

Niels Korenblik
Niels Korenblik
Engineer Sprinkler 1

Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan rondzoeken naar vacatures binnen de engineering. Toen ik op de site van Aqua+ terecht kwam en daar rond ging kijken was ik zeer geïnteresseerd. Na een paar gesprekken bij Aqua+ was het voor mij duidelijk: hier wil ik werken.

Kristel Konst
Kristel Konst
Manager HR

Ik was op zoek naar een nieuwe, positieve uitdaging in mijn werk en kende Aqua+ al via via. Toen er een vacature bij HR vrijkwam, heb ik na een telefoontje met een kennis die er al jaren werkte gesolliciteerd. Het feit dat Aqua+ groeit en veel investeert in haar werknemers vind ik erg mooi en dat trok me dus aan!

Banen bij Aqua+

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Aqua+ wil blijven groeien en ontwikkelen op het gebied van producten, de markt, interne processen en personeel. Op al deze vlakken liggen kansen en uitdagingen. Momenteel ligt onze focus op duurzame bedrijfsvoering, digitalisering en automatisering. Dit realiseren we door nieuwe technologie en collega's slim in te zetten.

‘Leidend zijn in de markt en een brandveilige samenleving creëren.’

Aqua+