Werken bij Aon

Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. De organisatie helpt klanten om hun doelen gemakkelijker te bereiken. Ze analyseren risico’s, bieden daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-)oplossingen voor aan en staan klanten bij als een risico zich voordoet. Aon stelt collega’s in staat om zich te ontwikkelen en samen succesvol te zijn binnen een inclusieve werkomgeving. Wat Aon onderscheidt, is kennis, data en de mensen. Kijk op werkenbijaon.nl voor meer informatie.

“ Bij Aon ga je werken als jij het initiatief durft te nemen om dingen te verbeteren en samen met ons wil bouwen aan het Aon van de toekomst. Daarnaast kun je bij Aon een fijne werkomgeving verwachten waarin verandering een constante factor is. ”

Michiel van Meer
Michiel van Meer
HR Director
  • Hoofdkantoor in Rotterdam
  • 47% / 53%
  • Gem. leeftijd 46 jaar
  • 2.600 werknemers in Nederland
  • 50.000 werknemers wereldwijd
  • Actief in 120 landen

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Om het beste uit jezelf te halen heeft Aon onder andere veel aandacht voor talentontwikkeling, een portal met (e)learnings, en Ayoung; interne jongerennetwerk dat zorgt voor extra binding voor en door collega’s. Ook zijn diversiteit en inclusiviteit belangrijke thema’s binnen Aon. In de praktijk betekent dit dat je met collega’s samenwerkt met verschillende achtergronden, interesses en talenten. Door capaciteiten van over de hele wereld samen te brengen, is Aon gegroeid tot wat het vandaag de dag is. Én dat wil Aon met trots, een glimlach en door een bijdrage te leveren aan de (lokale) maatschappij.

Waarom werken bij Aon

Jill Vogels
Jill Vogels
Teamleider Klantadvies

Hiervoor was ik werkzaam als Senior Klantadviseur. Tijdens het telefonisch contact kon ik verschil maken voor de klant. Door in gesprek te gaan met collega's en coaching kunnen zij hetzelfde betekenen. Ik vind het ontzettend tof om collega's te zien groeien. Dit is de reden dat ik vorig jaar ben gestart als Teamleider Klantadvies bij Aon.

Joris Heisen
Joris Heisen
Adviseur particuliere schadeverzekeringen

Oorspronkelijk kom ik uit de horeca. Hier heb ik veel mensenkennis opgedaan waarbij ik het contact met de klanten altijd leuk heb gevonden. Op den duur is de branche me wat gaan vervelen. Via via ben ik in de financiële dienstverlening terecht gekomen waar ik nog steeds klantcontact heb. Dat vind ik wel belangrijk.

Jolanda Slob
Jolanda Slob
Manager Klantadvies

Aon is een prachtig internationaal bedrijf waar ik graag voor werk. Daarnaast is klantadvies een mooie dynamische omgeving waarbij het advies voor de klanten altijd voorop staat. Een goede combi van een klant- en salesgerichte aanpak.

Otto Bonnema
Otto Bonnema
Klantadviseur

Klantcontact heb ik altijd geweldig gevonden. Wat dat betreft kon ik niet wachten om te starten.

Anouk Vos
Anouk Vos
Klantadviseur Particuliere Verzekeringen.

Voordat ik bij Aon kwam werken, was ik al bekend met het bedrijf en wist ik dat persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Nu ik hier werk, wordt dit alleen maar bevestigd!

Banen bij Aon

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen wij door klanten verantwoord risico’s te laten nemen. Wij stellen onze collega’s in staat zich te ontwikkelen en samen succesvol te zijn binnen een inspirerende en inclusieve werkomgeving. Wij ondersteunen de maatschappij met onze duurzame MVO initiatieven.

‘Klanten helpen verantwoord risico’s te laten nemen.’

Aon