Werken bij Aon

Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. De organisatie helpt klanten om hun doelen gemakkelijker te bereiken. Ze analyseren risico’s, bieden daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-)oplossingen voor aan en staan klanten bij als een risico zich voordoet. Aon stelt collega’s in staat om zich te ontwikkelen en samen succesvol te zijn binnen een inclusieve werkomgeving. Wat Aon onderscheidt, is kennis, data en de mensen. Kijk op werkenbijaon.nl voor meer informatie.

Bij Aon ga je werken als jij het initiatief durft te nemen om dingen te verbeteren en samen met ons wil bouwen aan het Aon van de toekomst. Daarnaast kun je bij Aon een fijne werkomgeving verwachten waarin verandering een constante factor is.

Michiel van Meer
Michiel van Meer
HR Director

Ontwikkelen binnen de organisatie

Om het beste uit jezelf te halen heeft Aon onder andere veel aandacht voor talentontwikkeling, een portal met (e)learnings, en Ayoung; interne jongerennetwerk dat zorgt voor extra binding voor en door collega’s. Ook zijn diversiteit en inclusiviteit belangrijke thema’s binnen Aon. In de praktijk betekent dit dat je met collega’s samenwerkt met verschillende achtergronden, interesses en talenten. Door capaciteiten van over de hele wereld samen te brengen, is Aon gegroeid tot wat het vandaag de dag is. Én dat wil Aon met trots, een glimlach en door een bijdrage te leveren aan de (lokale) maatschappij.

Waarom werken bij Aon

Jill Vogels
Jill Vogels
Teamleider Klantadvies

Hiervoor was ik werkzaam als Senior Klantadviseur. Tijdens het telefonisch contact kon ik verschil maken voor de klant. Door in gesprek te gaan met collega's en coaching kunnen zij hetzelfde betekenen. Ik vind het ontzettend tof om collega's te zien groeien. Dit is de reden dat ik vorig jaar ben gestart als Teamleider Klantadvies bij Aon.

Jolanda Slob
Jolanda Slob
Manager Klantadvies

Aon is een mooi bedrijf om voor te werken. De samenwerking met collega’s is zeer goed. Er is altijd iemand bereid om je te helpen mocht je ergens tegenaan lopen! Klantadvies is de spil van onze organisatie, wij geven onze klanten een goed advies en gaan echt met ze in gesprek.

Otto Bonnema
Otto Bonnema
Klantadviseur

Klantadvies heb ik altijd al leuk gevonden! Het voldoen aan verzekeringsbehoefte betekent voor mij dat ik een stukje gemoedsrust borg bij klanten en tegelijkertijd een steentje bijdraag aan de groei van Aon. Als Klantadviseur bij Aon werk je in een dynamische omgeving, waar je jouw talenten kunt inzetten. En daarnaast word je actief aangemoedigd om je verder te ontwikkelen.

Banen bij Aon

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen wij door klanten verantwoord risico’s te laten nemen. Wij stellen onze collega’s in staat zich te ontwikkelen en samen succesvol te zijn binnen een inspirerende en inclusieve werkomgeving. Wij ondersteunen de maatschappij met onze duurzame MVO initiatieven.

‘Klanten helpen verantwoord risico’s te laten nemen.’

Aon