Werken bij Amstone Tax Lawyers B.V.

Amstone Tax Lawyers B.V. is een onafhankelijk belastingadvieskantoor met brede ervaring in de (inter)nationale belastingadviespraktijk. De Belastingadviseurs van Amstone Tax Lawyers zijn breed opgeleid en hebben kennis van meerdere fiscale vakgebieden, zoals vennootschapsbelasting, loonheffingen en btw.  Tevens houdt het kantoor zich bezig met het fiscaal begeleiden van bedrijven bij een verkoop, fusie of overname en het fiscaal bijstaan van start-ups, ondernemers en Directeur-grootaandeelhouders.

Het team is gedreven en werkt in een ongedwongen sfeer samen aan diverse fiscale adviezen voor grote (inter)nationale bedrijven. Amstone Tax Laywers B.V. onderscheidt zich als kleinschalig belastingadvieskantoor, dat waarde hecht aan praktisch advies, transparantie en een heldere communicatie naar cliënten.

“ Je moet wél bij Amstone Tax Lawyers B.V. gaan werken als je interesse hebt in de verschillende facetten van fiscaal recht, het leuk vindt om contact te hebben met klanten en je graag werkzaam bent in een informele sfeer. ”

Wendela van de Rijt
Partner bij Amstone Tax Lawyers B.V.
  • Amsterdam
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 34 jaar
  • 12 werknemers in Nederland
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Amstone Tax Laywers B.V. houdt zich bezig met dezelfde inhoudelijke vraagstukken als grote belastingadvieskantoren. Een belangrijk verschil is echter dat het team van Amstone Tax Lawyers B.V. werkt in een kleinere, informele werkomgeving, waar ruimte is voor zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Vanwege de gevarieerde praktijk kun je je bovendien ontwikkelen tot een veelzijdig adviseur met kennis van meerdere fiscale vakgebieden.

Banen bij Amstone Tax Lawyers B.V.

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om in contact te komen met enthousiaste, leuke en goede Fiscalisten. We hebben een groeiende praktijk en zoeken daarom collega’s met wie we Amstone Tax Lawyers B.V. nog verder kunnen laten groeien. Wie Amstone Tax Lawyers B.V. komt versterken, zal terechtkomen bij een advocatenkantoor waar je zowel op hoog niveau als in een informele sfeer werkzaam bent.

‘Groeien tot een gerenommeerd boutique kantoor, waar onze klanten graag naartoe komen en waar onze werknemers met veel plezier werken.’

Amstone Tax Lawyers B.V.