Werken bij Amstone

Amstone is een onafhankelijk belastingadvieskantoor met brede ervaring in de (inter)nationale belastingadviespraktijk. Debelastingadviseurs van Amstone zijn breed opgeleid en hebben kennis van meerdere fiscale vakgebieden, zoals vennootschapsbelasting, loonheffingen en btw.  Bovendien houdt het kantoor zich bezig met het fiscaal begeleiden van bedrijven bij een fusie of overname en het fiscaal bijstaan van start-ups, ondernemers en directeur-grootaandeelhouders.

Het team is gedreven en werkt in een ongedwongen sfeer samen aan diverse fiscale adviezen voor grote (inter)nationale bedrijven. Amstone onderscheidt zich als kleinschalig belastingadvieskantoor, dat waarde hecht aan praktisch advies, transparantie en een heldere communicatie naar cliënten.

Je moet bij Amstone gaan werken als je interesse hebt in de verschillende facetten van fiscaal recht, het leuk vindt om contact te hebben met klanten en je graag werkzaam bent in een informele sfeer.

Wendela van de Rijt
Partner bij Amstone
  • Amsterdam
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 34 jaar
  • 12 werknemers in Nederland
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Amstone houdt zich bezig met dezelfde inhoudelijke vraagstukken als grote belastingadvieskantoren. Een belangrijk verschil is echter dat het team van Amstone werkt in een kleinere, informele werkomgeving, waar ruimte is voor zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Vanwege de gevarieerde praktijk kun je je bovendien ontwikkelen tot een veelzijdig adviseur met kennis van meerdere fiscale vakgebieden.

Waarom werken bij Amstone

Kay Lauren Schoelink
Kay Lauren Schoelink
Belastingadviseur

Je werkt in klein hecht team met een informele en persoonlijke werksfeer. Daarnaast heb je veel eigen verantwoordelijkheid en heb je direct klantcontact. Amstone heeft daarnaast een algemene adviespraktijk waardoor je je breed kan ontwikkelen als adviseur. Verder hebben we een wekelijkse kantoorborrel en gaan we elk jaar op kantoorreis, bijvoorbeeld naar een stad of een aantal dagen skiën.

Melissa van Lier
Melissa van Lier
Werkstudent

Ik ben begonnen als stagiaire bij Amstone om te kijken of de fiscaliteit iets voor mij was. Na een aantal maanden als stagiaire te hebben gewerkt, ben ik begonnen aan de master fiscaal recht en mocht ik door als werkstudent. In mijn stageperiode kreeg ik al veel zelfstandigheid en vrijheid, nu dat ik werkstudent ben is dit alleen maar toegenomen waardoor ik mij iedere dag meer ontwikkel.

Geen vacatures bij Amstone

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om in contact te komen met enthousiaste, leuke en goede fiscalisten. We hebben een groeiende praktijk en zoeken daarom collega’s met wie we Amstone nog verder kunnen laten groeien. Wie Amstone komt versterken, zal terechtkomen bij een belastingadvieskantoor waar je zowel op hoog niveau als in een informele sfeer werkzaam bent.

‘Verder ontwikkelen als kantoor, waar onze klanten graag naartoe komen en waar onze werknemers met veel plezier werken.’

Amstone