Werken bij Amsterdamse Maatschappij

Amsterdamse Maatschappij is al vijftig jaar actief binnen de wereld van vastgoedmanagement, bedrijfsonroerendgoed en woningen. Het bedrijf biedt dienstverlening aan vastgoedfondsen, particuliere beleggers en beleggingsmaatschappijen. Door deze brede dienstverlening op commercieel, technisch, administratief en financieel vlak, levert Amsterdamse Maatschappij kennis, steun en expertise. De organisatie is lid van NVM, MVA en VGM NL.

Je moet wél bij Amsterdamse Maatschappij gaan werken als je zelfstandig aan veelzijdige klussen kan en wil werken. Je moet niet bij Amsterdamse Maatschappij gaan werken als je routineus werk wil verrichten.

Erik Noordam
Afdeling Beheer
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 40% / 60%
  • Gem. leeftijd 43 jaar
  • 14 werknemers
  • Casual chique en professioneel

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Persoonlijke ontwikkeling is bij Amsterdamse Maatschappij erg belangrijk. Daarom is er de vrijheid en het budget voor werknemers om zich te blijven ontplooien. Dat kan door vakgerelateerde opleidingen en cursussen te volgen.

Waarom werken bij Amsterdamse Maatschappij

Maxime Bierman
Maxime Bierman
Verhuur

Hiervoor was ik werkzaam voor een leuk bedrijf op de Zuidas waar ik onder deel was en leiding gaf aan een team wat de verhuur short-stay appartementen door heel Nederland verzorgde. Na vijf jaar had ik behoefte aan een nieuwe uitdaging, waardoor ik bij de Amsterdamse Maatschappij uitkwam op de verhuurafdeling. De leuke dingen van dit werk zijn; de afwisseling van werkzaamheden, het fietsen door het mooie Amsterdam en het blij maken van nieuwe huurders.

Marcel J. Dekkers
Marcel J. Dekkers
Directeur

Ik ben hier ooit als woning-makelaar komen werken, omdat het vastgoed in al zijn facetten en het contact met mensen mij enorm aansprak. En dat doet het nog steeds! Ik ga met veel plezier naar mijn werk.

Najat Benhammouch
Najat Benhammouch
Technische dienst

Mijn sollicitatie was alweer 23 jaar geleden. Ik zit er nog en ga nog steeds met plezier naar mijn werk. Het is heel wisselend en ik heb leuke collega's.

Erik Noordam
Erik Noordam
Vastgoedmanagement

Na reorganisaties van de werkmaatschappijen en verschillende functies heb ik mij verdiept in de vakgebieden vastgoedmanagement en makelaardij omdat dit mij aansprak. Er werd mij ook ruimte gegeven om initiatieven voor automatisering en digitalisering door te voeren. Kortom, een veelzijdige invulling.

Maurice Boode
Maurice Boode
Technische dienst

Tijdens mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij ben ik opzoek gegaan naar een studie gerelateerde baan. Zodoende ben ik terecht gekomen bij de Amsterdamse Maatschappij, waar ik ervaring op kan doen en verschillende facetten van het vak kan leren.

René van Duuren
René van Duuren
Vastgoedmanagement

Ik werkte hiervoor op de huuradministratie van Blokker B.V. Om de kennis van het vastgoed in al zijn facetten te leren, wilde ik bij een vastgoedbeheerder solliciteren. Vanaf 2007 werk ik bij de Amsterdamse Maatschappij.

Dennis de Gier
Dennis de Gier
Verhuur

Tijdens mijn vorige baan miste ik het directe contact met (kandidaat) huurders. Het ideale "thuisgevoel" vinden voor mensen geeft veel voldoening en dat is precies wat ik heb gevonden in mijn huidige functie!

Geen vacatures bij Amsterdamse Maatschappij

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is het succesvol regisseren en soepel laten verlopen van transacties en de processen van onze dienstverlening voor opdrachtgevers en huurders.

‘De opdrachtgever een luie stoel bieden voor het beheer van zijn of haar vastgoed’

Amsterdamse Maatschappij