Werken bij AMDAX

AMDAX is een cryptohandels- en vermogensbeheerkantoor dat verschillende cryptodiensten aanbiedt binnen alle relevante wet- en regelgeving, en is de eerste cryptodienstverlener met registratie bij DNB. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij AMDAX crypto in bewaring brengen, crypto aan- en verkopen, beleggen in passieve en actieve cryptobeleggingsproducten, en vermogensbeheer op maat afnemen. De dienstverlening is persoonlijk, van hoge kwaliteit en gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

“ Je wilt absoluut bij AMDAX komen werken als je gelooft in de ontwikkeling van het cryptodomein en als je bereid bent om in die wereld met ons mee te pionieren. We zoeken naar mensen met frisse energie die ambitieus zijn en een persoonlijke interesse hebben in crypto. Je moet niet bij AMDAX komen werken als je in een gespreid bedje wilt landen en een hele stabiele werkomgeving zoekt. ”

Lucas Wensing
Lucas Wensing
CEO
  • Hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam
  • 45 werknemers
  • Internationale ambities
  • 33% / 66%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  • Informeel en professioneel
  • Participatieregeling

Ontwikkelen binnen het bedrijf

AMDAX groeit hard: binnen twee jaar willen we ruim honderd werknemers aannemen. Dat betekent dat we met een klein team grote stappen zetten en jij dus richting kunt geven aan de toekomst van AMDAX, en mee kunt groeien met de organisatie. Er ligt geen standaard ontwikkelplan voor je klaar, maar je krijgt de vrijheid om daar zelf richting aan te geven. In overleg bepalen we daar dan ook een budget en aantal uren voor.

Waarom werken bij AMDAX

Jeroen van Vliet
Jeroen van Vliet
CTO

Werken bij een snelgroeiend bedrijf als AMDAX met een zeer uitdagende IT-roadmap geeft mij veel energie. De groei de wij meemaken is fantastisch en uitdagend tegelijk.

Sanne de Gier
Sanne de Gier
Legal Officer

Hiervoor was ik werkzaam als advocaat bij een groot Amsterdams advocatenkantoor. Ik kwam via via in contact met AMDAX en werd gelijk geraakt door de gedrevenheid en ambities van de organisatie. Ik krijg hier de verantwoordelijkheid, uitdaging en - ook heel belangrijk - de gezelligheid die ik zoek in mijn baan.

Lucas Wensing
Lucas Wensing
CEO

De cryptowereld is het spannendste en meest snel ontwikkelende financiële domein van het moment, en dat vind ik heel aantrekkelijk. Ik vertel je hier graag meer over tijdens een gesprek!

Marit van der Louw
Marit van der Louw
Marketing en Communicatie Manager

Lucas, de CEO, belde mij en vertelde over zijn plannen. Zijn visie is heel duidelijk, dus dat is heel fijn om mee te werken. Daarnaast krijg ik in deze functie ontzettend veel vrijheid en vertrouwen.

Philipine van Aanholt
Philipine van Aanholt
Head of Business Development

Hiervoor was ik actief in de investeringssector waarbij ik start- en scale-ups hielp aan groeikapitaal. Via een investeerder kwam ik in aanraking met AMDAX. Ik was gelijk geïnteresseerd door de visie, daadkracht en ambitie van het team. Ik wist het meteen: hier wil ik onderdeel van zijn, want dit is de toekomst!

Maarten van Rooij
Maarten van Rooij
Relatiebeheerder

AMDAX geeft mij de mogelijkheid mijn passie voor crypto toe te passen in de praktijk. Ik wil een bijdrage kunnen leveren aan de algemene adoptie van crypto door mensen te informeren over de verschillende toepassingen van cryptomunten. Tevens wil ik ze behoeden voor de gevaren en inzicht geven in de kansen van deze relatief nieuwe markt.

Banen bij AMDAX

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij geloven dat cryptovaluta het financiële systeem radicaal gaan veranderen. Wij willen de pionier zijn die invulling geeft aan het concept van cryptobankieren op Europese schaal. De route daarnaartoe is de uitdaging van de komende jaren.

‘De pionier zijn in het innovatieve cryptodomein, dat is de uitdaging.’

AMDAX