Werken bij Altera Vastgoed

Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot core vastgoedbeleggingen in de woning- en winkelsector. Verantwoord beleggen vindt Altera belangrijk en moet goed zijn voor belegger, huurder, maatschappij en milieu. Onze samenwerking met gemeenten, corporaties en zakelijke partners maakt meer mogelijk en creëert beter duurzamer vastgoed. Institutionele beleggers kunnen via onze fondsen in Nederlands vastgoed beleggen, wat op een transparante en goed gespreide manier verloopt.

Altera is een hechte organisatie waar professionaliteit, kwaliteit en collegiale samenwerking belangrijk zijn. De bedrijfscultuur komt overeen met de kernwaarden: helder – doordacht – innovatief – betrokken – integer – daadkrachtig. Je komt terecht in een werkomgeving waar iedereen zijn of haar vaardigheden verder kan ontwikkelen, zonder de klant uit het oog te verliezen.

Wanneer je enthousiast bent over Altera Vastgoed en solliciteert, volg je vervolgens onderstaande stappen in het proces:

Selectie C.V. en motivatie
Interview Hiring Manager en teamlid
Interview met HR en directielid
Arbeidsvoorwaardenvoorstel
Contract, pre-employment screening
Start bij Altera Vastgoed

“ Je moet bij Altera gaan werken als je het leuk vindt om zowel de breedte als de diepte in te gaan in jouw vakgebied. We zijn een kleine organisatie, dus je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid. Je moet niet bij Altera gaan werken als je graag bij een grote en wat meer hiërarchische organisatie werkt. ”

Annette Geldof
Annette Geldof
Manager HR
  • Hoofdkantoor in Amstelveen
  • 54 medewerkers
  • 33% / 67%
  • Gem. leeftijd 43 jaar
  • Actief in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen Altera. We kijken niet alleen naar de korte termijn, maar ook naar de lange termijn. Er worden organisatiebreed opleidingen aangeboden, bijvoorbeeld in het kader van verdere digitalisering of klantgerichtheid. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan online trainingen van Goodhabitz waarmee je in eigen tempo op een tijd die het jou uitkomt aan de slag kunt gaan. En als derde optie is er budget voor individuele opleidingen op maat, dat kan voor upskilling, reskilling of het opdoen van extra kennis. Zie jij iets wat jij kunt gebruiken aan training of opleiding, go for it!

Waarom werken bij Altera Vastgoed

Michelle Kesser
Michelle Kesser
Controller

De functie van Controller is breed en Altera is een professionele en innoverende organisatie met een mooie portefeuille. Mijn collega's zijn ook een interessante mix mensen!

Philip Hosman
Philip Hosman
Head of Investor Relations.

Na meerdere jaren gewerkt te hebben bij grote (internationale) financiële instellingen, was ik op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in specifieke real asset beleggingen. De strategie van Altera is gericht op duaal rendement creëren: goede financiële en goede ESG-rendementen, gericht op duurzame gebouwen, maar ook waarde creëren voor alle stakeholders (beleggers, huurders en maatschappij). Juist die combinatie sprak mij aan waardoor ik in september 2019 voor Altera heb gekozen.

Ellen Tak
Ellen Tak
Head of Research & Strategy

Het werken voor een belegger vind ik als analist extra interessant omdat ik de binding voel met het vastgoed dat we in onze portefeuilles hebben. Altera is een relatief kleine belegger omdat we veel operationele werkzaamheden hebben uitbesteed. Hierdoor zijn we veel wendbaarder en worden initiatieven snel opgepakt. Je merkt deze positieve flow erg goed bij alle enthousiaste collega's!

Marie-Louise van der Lugt
Marie-Louise van der Lugt
Assetmanager - afdeling PFM Wonen

Hiervoor was ik werkzaam als Accountmanager bij een vastgoedmanager. Vanuit die rol ben ik in contact gekomen met Altera Vastgoed en raakte ik enthousiast over de organisatie en de mensen!

Annette Geldof
Annette Geldof
Manager HR

Het fijne bij Altera is dat ik mijn kennis en ervaring kan gebruiken en dat ik door het vertrouwen en de zelfstandigheid die je hier krijgt, mijn functie deels zelf kan vormgeven en kan bijdragen aan het grotere geheel. De duurzame doelstellingen, heldere strategie, fijne collega’s en de kwaliteit waar we voor staan, maken dat ik me met veel plezier voor mijn werk inzet.

Banen bij Altera Vastgoed

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen alle stakeholders tevreden houden, zowel onze aandeelhouders, onze huurders als de maatschappij. Duurzaam is beleggen heel belangrijk voor Altera, maar er moet ook een zeker rendement behaald worden. We zijn dus altijd op zoek naar die balans.

‘Alle stakeholders tevreden houden en zoeken naar de balans tussen duurzaam beleggen en rendement behalen.’

Altera Vastgoed