Werken bij Altera Vastgoed

Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot core vastgoedbeleggingen in de woning- en winkelsector. Verantwoord beleggen vindt Altera belangrijk en moet goed zijn voor belegger, huurder en maatschappij. Onze samenwerking met gemeenten, corporaties en zakelijke partners maakt meer mogelijk en creëert beter vastgoed. Institutionele beleggers kunnen via onze fondsen in Nederlands vastgoed beleggen, wat op een transparante en goed gespreide manier verloopt.

Altera is een hechte organisatie waar professionaliteit, kwaliteit en collegiale samenwerking belangrijk zijn. De bedrijfscultuur is gericht op transparantie, integriteit, duidelijke communicatie en prestaties. Je komt terecht in een werkomgeving waar iedereen zijn of haar vaardigheden verder kan ontwikkelen, zonder de klant uit het oog te verliezen. 

“ Je moet bij Altera gaan werken als je het leuk vindt om zowel de breedte als de diepte in te gaan in jouw vakgebied. We zijn een kleine organisatie, dus je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid. Je moet niet bij Altera gaan werken als je graag bij een grote en wat meer hiërarchische organisatie werkt. ”

Annette Geldof
Annette Geldof
Manager HR
  • Hoofdkantoor in Amstelveen
  • 39 werknemers
  • 33% / 67%
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • Actief in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen Altera. We kijken niet alleen naar de korte termijn, maar ook naar de lange termijn. Dat betekent dat je je opleidingsbudget kunt inzetten voor het uitbreiden van je vakkennis, maar ook later kunt investeren. Als je niet precies weet wat je wilt in de toekomst, dan kun je dit samen met een loopbaancoach of je manager ontdekken. We houden van aanpakken, dus zie jij verbetermogelijkheden of heb je ideeën? Go for it!

Waarom werken bij Altera Vastgoed

Annette Geldof
Annette Geldof
Manager HR

Het fijne bij Altera is dat ik mijn kennis en ervaring kan gebruiken en dat ik door het vertrouwen en de zelfstandigheid die je hier krijgt, mijn functie deels zelf kan vormgeven en kan bijdragen aan het grotere geheel. De duurzame doelstellingen, heldere strategie, fijne collega’s en de kwaliteit waar we voor staan, maken dat ik me met veel plezier voor mijn werk inzet.

Philip Hosman
Philip Hosman
Head of Investor Relations.

Ik was op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in specifieke real asset beleggingen. De strategie van Altera is gericht op duaal rendement creëren: goede financiële en goede ESG-rendementen, gericht op duurzame gebouwen, maar ook waarde voor alle stakeholders (beleggers, huurders en maatschappij) creëren. Juist die combinatie sprak mij aan waardoor ik voor Altera heb gekozen.

Banen bij Altera Vastgoed

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen alle stakeholders tevreden houden, zowel onze aandeelhouders, onze huurders als de maatschappij. Duurzaam is beleggen heel belangrijk voor Altera, maar er moet ook een zeker rendement behaald worden. We zijn dus altijd op zoek naar die balans.

‘Alle stakeholders tevreden houden en zoeken naar de balans tussen duurzaam beleggen en rendement behalen.’

Altera Vastgoed