Werken bij Action

Action is een snelgroeiende non-food discounter in Europa en biedt een breed scala aan producten tegen de laagst mogelijke prijs. Action is in 1993 opgericht in Enkhuizen en heeft nu meer dan 1.400 winkels in zeven landen, met wereldwijd meer dan zes miljoen klanten per week.

“ Je moet wél bij Action komen werken als je van een snel veranderende werkomgeving met korte lijnen houdt. Je moet níet bij Action komen werken als je niet tegen veranderingen kunt. ”

Sander van der Laan
Sander van der Laan
CEO
  • Internationaal hoofdkantoor in Zwaagdijk
  • Actief in 7 landen
  • 36% / 64%
  • Gem. leeftijd 36 jaar
  • 17.147 werknemers in Nederland
  • 50.000 werknemers wereldwijd

Waarom werken bij Action

Maudy
Maudy
Product Owner

Omdat het merk Action en de winkels mij aanspraken. Daarnaast was het duidelijk dat het bedrijf digitaal gezien nog in de kinderschoenen stond toen ik begon en het leek me een leuke uitdaging hieraan mee te bouwen. Een soort start up in een grote staande organisatie.

Laura de Man
Laura de Man
Social media specialist

Hiervoor was ik ook werkzaam in de retail en dat spreekt mij erg aan. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde bij een groot bedrijf aan de slag. Dat Action op het gebied van digital nog zoveel groei plannen heeft vind ik heel leuk.

Sylvia Appelman
Sylvia Appelman
E-mail marketeer

De stappen die Action wil zetten op digitaal gebied vond ik enorm interessant om mee aan de slag te gaan. Het werd mij al snel duidelijk dat er nog veel te ontwikkelen is en aan die uitdaging wilde ik graag mee werken. Een gedreven organisatie waar geen dag hetzelfde is en dat ook nog eens om de hoek.

Richard Lendvai
Richard Lendvai
Manager Digital IT

Action is een bedrijf waar de energie voelbaar is. Iedereen is druk maar heeft tegelijkertijd wel een momentje om je te helpen, het is een mensenbedrijf. Action heeft mooie ambities en er staan vele uitdagingen op het portfolio, dat geeft energie.

Jens Burgers
Jens Burgers
IT Director

Werken in een omgeving waar veel verandert vind ik heerlijk. Omdat Action zo hard groeit moeten de processen, de organisatie en de ondersteunende technologie continu worden aangepast. In deze baan ben ik verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de IT-strategie. Met name de ondernemingszin en doelgerichtheid van Action spraken mij aan.

Alle banen bij Action

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is onze aanhoudende internationale expansie voortzetten. Om ervoor te zorgen dat we door kunnen gaan dit groeipad investeren we voortdurend in de basis van onze organisatie. We moeten constant op zoek gaan naar nieuwe en efficiënte oplossingen die gebruik maken van synergieën, schaalbaar en eenvoudig in hun aanpak zijn.

‘Onze grootste uitdaging is onze aanhoudende internationale expansie voortzetten.’

Action