Werken bij Accent Support Center

Het Accent Support Center is de hoofdzetel van Accent Jobs, een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België met 259 kantoren en meer dan 1000 eigen medewerkers. Het is opgericht in 1995 en stelt dagelijks meer dan 15.000 mensen tewerk. Het Accent Support Center maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen Human Resources.

  • Hoofdkantoor in Roeselare, België
  • Actief in België
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  • 150 medewerkers op het hoofdkantoor
  • 1000+ medewerkers in heel België

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Alle medewerkers van het Accent Support Center krijgen jaarlijks een opleidingsbudget toegewezen afhankelijk van hun functieniveau. De invulling van dit budget staat los van de huidige discipline van de medewerker en is er voornamelijk om tegemoet te komen aan zijn of haar persoonlijke werkpunten. Daarnaast kan elke medewerker ervoor kiezen om een stukje van zijn of haar brutoloon in te zetten op extra opleidingen, dit via het Accent Flexplan.

Waarom werken bij Accent Support Center

Tijl Haghebaert
Tijl Haghebaert
Lead Developer IT

Ik was werkzoekende in een moeilijke periode om werk te zoeken. Accent Support Center contacteerde mij eerst om mij bij een andere klant tewerk te stellen. Na een gesprek op kantoor stelden ze mij op de interne IT voor. Ik had meteen een goed gevoel door de positieve sfeer op de werkvloer.

Maryna Kalinchyk
Maryna Kalinchyk
Advanced QA Engineer

Ik doe graag mijn werk als een tester. Bij Accent kan ik direct een resultaat van mijn job zien en dat is belangrijk voor me.

Emmely Gheysen
Emmely Gheysen
Business Controller op de Finance afdeling

Na een aantal jaren werken in een Big Four onderneming vond ik het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een controlling functie. Ik vond het belangrijk om in een snelle en enthousiaste omgeving te werken en bij Accent voelde ik mij direct op mijn gemak.

Thomas Bostoen
Thomas Bostoen
Assistant Accountant

Via een kantoor van Accent werd ik voorgesteld bij The House of HR. Na een boostdag heb ik van de sfeer kunnen proeven en werd ik enthousiast om hier te gaan werken.

Jolien Houtteman
Jolien Houtteman
Cost Controller

Hiervoor was ik ook Accountant in een bedrijf. Toen ik opnieuw op zoek was naar een leuke job, gaf dit bedrijf me een goed gevoel. De volledige boekhouding uitvoeren was voor mij aantrekkelijk.

Tim Decuypere
Tim Decuypere
Team Lead - IT

Ik zocht werk als schoolverlater. Het leek me een aangenaam bedrijf met een bekende naam.

Diete Degroote
Diete Degroote
Facility Manager

Hiervoor was ik werkzaam als Sales Representative bij een firma in decoratieartikelen. Via een vriendin die reeds werkte bij Accent en tot op heden nog steeds mijn collega is, werd ik voorgesteld voor een vacature op de facilitaire afdeling. Na de boostdag had ik onmiddellijk een positief gevoel!

Stijn Halsberghe
Stijn Halsberghe
Fleet Advisor

Ik heb interesse in wagens en in data controlling. De leuke bedrijfscultuur leerde ik kennen via de sociale media en vrienden die reeds werkzaam waren binnen het bedrijf. Ook vind ik het fijn dat ik grote kans heb op doorgroeimogelijkheden.

Banen bij Accent Support Center

Wat is onze grootste uitdaging?

Als Accent Support Center willen we de back office zijn die vanuit de verschillende departementen heen 100 % service verleent naar ons kantorennetwerk van Accent Jobs- Ctrl F, en nog een aantal andere entiteiten. Het woord 'back' is in deze zin dus letterlijk: "we've got your back". Het is onze doelstelling om onze service te blijven aanpassen en bij te schaven aan de noden van onze interne klanten, met oog voor innovatie binnen een jong en fris kader en rekening houdend met de ontwikkelingen binnen het HR landschap.

‘Voor de zeventiende keer op rij verkozen worden tot 'Great Place To Work'.’

Accent Support Center