Werken bij Accent Jobs

Accent Jobs, opgericht in 1995, is een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België (259 kantoren, +1000 eigen medewerkers), dat dagelijks meer dan 15.000 mensen tewerkstelt. Accent maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen Human Resources en specialiseert zich over over verschillende niches, zoals Sales & Office, Logistics, Technical Blue, Engineering en Industry heen.

  • Hoofdkantoor in Roeselare, België
  • Actief in België
  • 80% / 20%
  • Gem. leeftijd 27 jaar
  • 1034 medewerkers in België

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er worden zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden en coachings georganiseerd op alle niveaus van de organisatie. Medewerkers zonder ervaring in rekrutering worden opgeleid door de Accent Business School.

Waarom werken bij Accent Jobs

David Engelen
David Engelen
Manager Accent Business School

In 2009 ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, door puur toeval (naderhand eerder het lot gebleken), bezocht ik het Accent kantoor van Tessenderlo om de banen te bekijken. Tijdens mijn intake gesprek begonnen zowel de consultant als ikzelf door te hebben dat Accent Jobs zelf wel eens de ideale werkgever voor mij kon zijn.

Sarah Lovenweent
Sarah Lovenweent
Area Coach

Dit bedrijf maakt dat ik mij elke dag volledig kan ontplooien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Zes jaar geleden zorgden fast-driven sales en de fun factor ervoor dat ik mijn commitment gaf. Waardering en factor mens zijn twee elementen die Accent hoog in het vaandel dragen. Al deze zaken zorgen ervoor dat ik elke dag met passie voor mijn baan kom werken!

Banen bij Accent Jobs

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij hebben als missie om de flexibiliteit van een uitzendbureau te combineren met de kwaliteit van een selectiekantoor. Dit betekent dat Accent volgens het uitzendsysteem enkel de gepresteerde uren aanrekent. Bij de selectie van kandidaten leveren we dan weer de kwaliteit van een professioneel selectiekantoor: we gaan op zoek naar medewerkers die binnen de bedrijfscultuur passen, zodat de kans op een langdurige samenwerking groot is. Bovendien bieden wij geen gewone interimjobs aan, maar werven wij alleen medewerkers aan voor jobs met optie op een vast contract.

‘De flexibiliteit van een uitzendbureau combineren met de kwaliteit van een selectiekantoor.’

Accent Jobs