Werken bij ABAB

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring. Er werken ruim zevenhonderd medewerkers, verspreid over veertien vestigingen. Bij ABAB krijgen adviesrijke klanten een persoonlijke adviseur, die bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering helpt.

“ Als je op zoek bent naar een heel duidelijk takenpakket en een strakke hiërarchische organisatie, dan past ABAB waarschijnlijk níet bij je. Bij ABAB zit je wél op je plek als je zelf je loopbaan wil regisseren en voortdurend wil blijven groeien. ”

Rick van den Burg
Rick van den Burg
Corporate Recruiter bij ABAB
  • Hoofdkantoor in Tilburg
  • Actief in Nederland
  • 48% / 52%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • 700 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij ABAB zijn er veel mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen. Zo is er het Young Professional Program, dat nauw aansluit bij de opleiding tot tekeningsbevoegd Accountant. Daarnaast zijn er binnen ABAB veel mogelijkheden om je in de breedte te ontwikkelen. Binnen de disciplines wordt er veel geïnvesteerd in het opleiden van de werknemers. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke kennis maar ook om de ontwikkeling van andere competenties.

Waarom werken bij ABAB

Sally van Beers
Sally van Beers
Assistent Accountant

Ik ben bij ABAB gaan werken vanwege de intensieve begeleiding van medewerkers. In de afgelopen periode heb ik de mogelijkheid gekregen om mezelf verder te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied. Ik krijg voldoende uitdaging in mijn werk, wat perfect aansluit op mijn ambities. Hoewel ABAB een groot bedrijf is, is de sfeer gezellig en informeel.

Paul van Munster
Paul van Munster
Aankomend Accountant

Voorheen werkte ik bij een klein accountantskantoor waar ik de uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden miste. Bij ABAB kan ik me persoonlijk en vakinhoudelijk goed ontwikkelen in een gezellige en informele omgeving.

Maarten van Bijsterveldt
Maarten van Bijsterveldt
Relatiemanager

ABAB heeft een duidelijk visie hoe zij haar dienstverlening naar haar klanten wil inrichten. Dit is ingericht vanuit de wensen en doelen van de klant. ABAB is bereid om elke keer opnieuw haar dienstverlening te verbeteren en innoveren. Dit geeft voor mij de mogelijkheid om een goede propositie te bieden.

Dirk Smolders
Dirk Smolders
Controleleider, Audit & Assurance

Tijdens mijn HBO studie was ABAB aanwezig op de bedrijvendag, hierbij hebben de medewerkers van ABAB mij enthousiast gemaakt om te solliciteren.

Sander Teraa
Sander Teraa
Aankomend Accountant

Ik ben bij ABAB gaan werken vanwege de goede opleidingsmogelijkheden die er zijn. Ik heb de mogelijkheid gekregen om mezelf snel te kunnen ontwikkelen en mijn werkzaamheden uit te breiden. Daarnaast is er bij ABAB een informele werksfeer die mij erg aantrekt.

Manja Oude Middendorp – Westendorp
Manja Oude Middendorp – Westendorp
Consultant Innovatie

Ik ben bij ABAB/Subsidiefocus gaan werken omdat ik me graag verder wilde verbreden in innovatieadvies. Daarbij maakt Subsidiefocus een hele goede combinatie tussen haar eigen expertise en die van andere disciplines van ABAB om zo de klant optimaal te kunnen ontzorgen.

Johan van de Vijver
Johan van de Vijver
Junior Consultant Innovatie

Mijn masterscriptie heb ik geschreven over de invloed van (Europese) subsidies op de stimulering van innovaties bij bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Ik vond dit zo’n interessant onderwerp, dat ik hiervan graag mijn werk wilde maken. Daarom heb ik bij ABAB/Subsidiefocus gesolliciteerd.

Banen bij ABAB

Wat is onze grootste uitdaging?

ABAB Accountants en Adviseurs behoort tot de top van accountants- en adviesorganisaties in Nederland. Op basis van omzetcijfers staan we op de twaalfde positie. De ambitie is dan ook om door te groeien, onder meer in het grootzakelijke segment. Onze belangrijkste uitdaging is de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Vandaar dat we doorlopend gericht zijn op de ontwikkeling en tevredenheid van onze medewerkers en alles op alles zetten om nieuw talent te werven.

‘Medewerkers tevreden houden en talent aantrekken en behouden.’

ABAB